Що важливо знати, вибираючи електровелосипед?

Що важливо знати, вибираючи електровелосипед?

Багато хто сідає за кермо велосипедів, щоб мати змогу швидко і вільно пересуватися містом або передмістям. Не потрібно заправляти авто або бути прив’язаним до міського транспорту. Але іноді відстань, яку доводиться долати щодня, занадто велика, щоб крутити педалі. Тоді на допомогу приходить електровелосипед, що поєднує переваги звичайного велосипеда та мопеда. Як правильно обирати такий транспорт?

 

Особливості електровелосипедів

 

Конструктивно такий вид транспорту нагадує звичайний велосипед. Різниця тільки у вазі через наявність електричного двигуна. Як і звичайні різновиди, електробайки випускаються з різними технічними характеристиками. За посиланням https://veloplaneta.ua/elektrovelosipedy можна побачити безліч варіантів, з яких точно знайдеться той, що буде до смаку.

Перед покупкою уважно перегляньте список технічних характеристик і ознайомтеся з описом моделі. Якщо не можете вибрати самостійно, завжди просіть поради у менеджера. Наприклад, в інтернет-магазині Велопланета працюють досвідчені фахівці, які нададуть детальну консультацію щодо будь-якої моделі, щоб ви могли вибрати найкращу.

 

Про що потрібно пам’ятати

 

Електровелосипед хоч і нагадує звичайний, але є окремим типом транспортного засобу. Вибираючи відповідну модель, зверніть увагу на:

 

тип – у продажу можна знайти моделі з цільною рамою і ті, що складаються;

потужність електродвигуна – визначає швидкість, з якою може їхати транспортний засіб;

розташування мотор-колеса – впливає на якість зчеплення з поверхнею і маневреність;

тип управління мотором – за допомогою обертання коліс або ручне управління електродвигуном;

максимальну швидкість;

максимальне навантаження;

запас ходу при розрядженому акумуляторі.

 

Важливі й характеристики акумулятора. Що більша ємність, то довше байк їхатиме, а це дуже важливо для тривалих подорожей.

І не забувайте про додаткові аксесуари. Наявність велокомп’ютера або хоча б індикатора зарядки акумулятора допоможе не застрягти посеред дороги. Купуйте велосипеди тільки у перевірених постачальників. Так ви гарантуєте собі якісну модель, яка забезпечить безпеку та комфорт під час руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x