У Черкаському районі попрощалися із захисниками

У Черкаському районі попрощалися із захисниками

Громади Черкаського району провели в останню путь Героїв, які загинули на війні в боротьбі з окупантом. Про це повідомила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з воїнами Олександром Лісовським, Романом Дібрівкою та Сергієм Батаргіним.

Олександр Лісовський із перших днів російської навали пішов добровольцем до військкомату та відправився на фронт. Проходив військову службу на посаді стрільця-помічника гранатометника 3-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти військової частини ЗСУ. Загинув у результаті ворожого артилерійського обстрілу. Ворог забрав життя в нашого воїна у віці 49 років.

Роман Дібрівка у перші дні повномасштабної війни пішов у військкомат, записався добровольцем до лав ЗСУ та відправився на фронт. Воював на Сумському, Бахмутському та Куп’янському напрямках. 15 жовтня 2023 року отримав поранення, несумісні з життям.

Сергій Батаргін − молодший сержант, начальник польової лазні взводу матеріально-технічного забезпечення 1-го стрілецького батальйону військової частини ЗСУ. Загинув 18 жовтня на Донеччині внаслідок обстрілу зі ствольної артилерії зі сторони агресора. Ворог забрав життя у воїна у віці 40 років.

 

У Білозірській громаді назавжди попрощалися з воїном Юрієм Присяжнюком.

Юрій Присяжнюк − старший сержант. Брав участь у миротворчій місії у країнах Африки. Був мобілізований 23 лютого 2023 року для захисту кордонів рідної України. Воїну було 43 роки.

 

У Мліївській громаді провели в останню путь захисника Сергія Гаврющенка.

Сергій Гаврющенко на захист рідної землі від ворога став у червні 2023 року. Відповідальний солдат мужньо виконував покладені на нього завдання.

Боєць загинув 8 жовтня, під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області. Ворог забрав життя в нашого воїна у віці 35 років.

 

У Тернівській громаді назавжди попрощалися з воїном Андрієм Гуком.

Андрій Гук віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Україну. Воїн загинув у віці 38 років.

 

Вічна пам’ять, честь і шана Героям!

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x