Черкаську викладачку нагородили відзнакою Президента

Черкаську викладачку нагородили відзнакою Президента

За волонтерську психологічну діяльність викладачку Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Тетяну Горобець відзначив Президент України. Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко вручив їй відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Черкаську викладачку нагородили відзнакою Президента

Волонтерською діяльністю доцент кафедри прикладної психології ЧНУ Тетяна Горобець займається з часів Революції Гідності, від початку Антитерористичної операції і до сьогодні.

Небайдужі психологи-волонтери Черкас об’єдналися в громадську організацію «Регіональний психологічний кризовий центр». Учасники організації, серед яких і випускники ЧНУ ім. Б. Хмельницького, за ці роки надали безкоштовну психологічну допомогу сотням воїнів АТО, членам їхніх родин.

– Вітаємо Тетяну Горобець із високою відзнакою! – говорить ректор університету Олександр Черевко. Він зазначає, що волонтерська, доброчинна діяльність – це невід’ємна складова освітнього процесу у Черкаському національному. Викладачі, студенти допомагають воїнам АТО та їхнім родинам, підтримують донорський рух, здійснюють шефство над Лисичанською школою ім. Богдана Хмельницького.

Благодійний фонд «Заради дитячої усмішки» проводить концерти, аукціони на підтримку онкохворих дітей. Ректор переконаний, що завдяки таким викладачам, як Тетяна Вікторівна, університет не тільки готує фахівців, а й виховує порядних, небайдужих людей, справжніх громадян і патріотів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x