Черкаських старшокласників запрошують до стажування в органах місцевого самоврядування

Черкаських старшокласників запрошують до стажування в органах місцевого самоврядування

У минулому навчальному році учнівська активна молодь мала можливість спробувати себе в ролі спеціалістів і керівників департаментів, підприємств та установ комунальної форми власності. Ця ініціатива отримала позитивні відгуки серед молоді й велика кількість молодих людей виявили бажання взяти участь у стажуванні. Про це інформують у департаменті освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Тож, із урахуванням великого інтересу серед школярів, планується провести ще одне стажування, цього разу в 10 департаментах Черкаської міської ради.

Від сьогодні й до 31 жовтня подати заявку на участь у стажуванні можуть усі охочі учні міських шкіл за покликанням https://forms.gle/YSTMgeCbkggiHXLn8 або, просканувавши QR-код нижче.

Як і торік 10 найкращих учнів, які успішно завершать своє стажування в департаментах, зможуть пройти стажування у черкаського міського голови Анатолія Бондаренка, а також матимуть можливість ознайомитись із іноземним досвідом.

Нагадаємо, що ініціатива буде реалізована в межах Міської програми розвитку загальної середньої освіти м. Черкаси на 2022−2027 роки.

 

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x