На Городищині виявили посів коноплі

На Городищині виявили посів коноплі

Працівники Городищенського відділення поліції виявили у дворовому господарстві місцевої жительки посів рослин коноплі. Висота виявлених рослин сягала близько 2 метрів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Городищенського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 38-річна жителька одного із сіл району в себе на городі вирощує рослини коноплі. Дана інформація підтвердилася. Правоохоронці провели санкціонований обшук домоволодіння жінки та виявили на городі рослини коноплі, висота яких сягала близько 2 метрів. Крім того в домоволодінні підозрюваної поліцейські виявили згорток з марихуаною. Речові докази вилучено та направили на експертизу.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x