Встромив ножа у спину: у Тальному чоловік наніс іншому смертельне поранення

Встромив ножа у спину: у Тальному чоловік наніс іншому смертельне поранення

За фактом умисного вбивства розпочали кримінальне провадження. Зловмисника, який наніс ножове поранення, затримали у процесуальному порядку. Наразі він в ізоляторі тимчасового тримання, інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

Як стало відомо, жителі Тального влаштували застілля. Чоловіки випивали разом, а потім раптово між двома виник конфлікт, унаслідок якого одному з учасників встромили ножа у спину. 49-річного чоловіка знайшли мертвим на вулиці. Про це повідомили до поліції 26 жовтня близько першої години ночі.

Поліцейські оперативно встановили та затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому, під процесуальним керівництвом прокуратури, слідчі повідомили про підозру.

В умисному вбивстві, ч .1 ст. 115 КК України, підозрюють 46-річного тальнівчанина. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x