Двох захисників у Черкасах провели в останню путь

Двох захисників у Черкасах провели в останню путь

У Черкасах попрощалися із двома загиблими солдатами. За Україну полягли Андрій Пошукайло та Андрій Давиденко. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

26-річний Андрій Пошукайло народився у Черкасах, школу закінчив у селі Кропивне. У професійно-технічному училищі будівельних технологій отримав спеціальність монтажника гіпсокартонних конструкцій, лицювальника-плиточника. Останні кілька років жив і працював у Києві. Із початком повномасштабного вторгнення Андрій Олегович став на захист Батьківщини. Під час виконання бойових завдань на Донеччині отримав тяжке поранення, помер у медичному центрі.

Андрію Давиденку тільки-но виповнилося 35 років. Він народився у Черкасах, закінчив Черкаський професійний ліцей переробної промисловості і здобув професію слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, оператора комп’ютерного набору. Працював у ТОВ «Технополіс-1», ТОВ «Холдінг Україна», ВАТ «Черкасигаз», на хлібзаводі м. Золотоноша.

Проходив військову службу в одній із військових частин, згодом перевівся до Національної гвардії України.

Життя відважного воїна, відданого патріота обірвалося на Харківщині. Під час бойового завдання, коли Андрій Валерійович проводив евакуацію, він отримав поранення, несумісні з життям.

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x