ДТП у Черкасах: патрульні склали протоколи на обох водіїв

ДТП у Черкасах: патрульні склали протоколи на обох водіїв

Учора ДТП сталася на вулиці Івана Мазепи. Там зіштовхнулися автомобілі Mitsubishi та Deawoo Lanos, інформують у пресслужбі патрульної поліції Черкаської області.

Прибувши на місце події, патрульні опитали водіїв та з’ясували, що керманич автомобіля Mitsubishi рухаючись заднім ходом із прилеглої території, не впевнився в безпечності руху та зіткнувся з автомобілем Deawoo.

Поспілкувавшись із водієм Deawoo, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер. Результат − 1,77 проміле. Також в нього був відсутній поліс обов’язкового страхування.

На водія автомобіля Mitsubishi патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. На керманича автомобіля Deawoo інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та протокол за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має із собою полісу обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x