Корсунські гімназисти-першачки навчатимуться за програмою «Інтелект України»

Корсунські гімназисти-першачки навчатимуться за програмою «Інтелект України»

День знань і свято першого дзвінка Корсунь-Шевченківська гімназія традиційно відзначає у районному будинку культури. Ось і цього разу у залі, як кажуть, яблуку ніде було впасти: зібралися цілі родини школярів, численні гості, щоб привітати дітей та їх наставників і побажати успішного навчального року.
Гімназія має стійкий авторитет навчального закладу, який дає ґрунтовні знання. Як повідомила у вітальному слові директор гімназії Інна Луц, всі 17 випускників 2017 року стали студентами вузів, причому 70 % навчатимуться за кошти бюджету. Головне ж – усі вступили на омріяні спеціальності.

Гімназична сім’я цього року поповнилася 37 першокласниками. Вони працюватимуть за програмою «Інтелект України». А те, що вже багато знають та вміють і йдуть до гімназії цілком підготовленими, малюки продемонстрували у своєму вітальному слові, пообіцявши не зрадити традиціям, радувати всіх добрими оцінками і вирости розумними і успішними.
Оригінально привітав дітей та їх батьків педагогічний колектив. Кожен вчитель одним реченням окреслив кредо гімназії чи мету нового навчального року, а наприкінці дружний ансамбль виконав пісню. З добрим настроєм і діловою налаштованістю гімназисти почали новий навчальний.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x