Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Осінь ідеальна, аби сповільнитись! І зірки з цим згодні. Якщо ви будете квапити події, то тільки все зіпсуєте. Краще візьміться за себе, поточні справи і здоров’я, дбайте про близьких. Не нервуйте, якщо щось розвивається не так швидко, як вам хотілося б. Дайте Всесвіту час, щоб все вийшло якнайкраще.

 

 

Телець

Кардинальні зміни ви помітите лише з другої половини дня. Змінам і покращенням сприятиме вайб спокуси та новизни. І не тільки в любовних справах. Зірки позитивно впливають на всі сфери вашого життя і наповнять їх грайливістю, пристрастю та веселощами.

 

 

Близнюки

Креативні Близнюки, знаємо, що планувати – не ваша улюблена справа. Але з візьміть собі за звичку робити хоча б список справ на день. В ідеалі – пріоритетів та цілей. Адже місяць буде наповнений можливостями, хоча й не з найлегших. Тому влаштуйте собі невелику відпустку і налаштовуйтесь на робочий настрій.

 

 

Рак

Ви станете концентрацією емпатії та уваги до ближніх. Захочеться дати часточку уваги і коханій людині, і колегам, і друзями, і навіть босу. Ніхто не відкрутиться від вашої бурхливої енергії, тож користуйтесь моментом цього запалу, аби покращити своє соціальне життя.

 

 

Лев

У п’ятницю Леви будуть чарівні, харизматичні і магнетичні для інших. Ці риси допоможуть вбити усіх «зайців»: в першій половині дня – знайти кохану людину, або зав’язати знайомства, в другій – вирішити домашні справи та фінансові питання. Хіба не магія?!

 

 

Діва

Зірки завжди дають свободу вибору. Але вам настирливо пропонують одне – повністю контролювати своє життя. Останні кілька тижнів ви зробили купу справ, які зараз почнуть приносити свої плоди. Все, що потрібно – наче плисти, наповнюючись ресурсом, ухвалювати правильні рішення і не випускати на хвилі ейфорії з голови омріяні цілі.

 

 

Терези

У цьому місяці Терези найчутливіший знак Зодіаку, для якого все буде про любов! Закінчення тижня обіцяє більше в стосунках. Тільки простягніть руку й зловіть шанс за хвіст. Не дозволяйте невизначеності вдиратися у ваше життя. Дорога до щастя звивиста, тож не зачиняйте двері можливостям.

 

 

Скорпіон

На вас чекає ну дуже багато спілкування та поїздок. А наступна двотижнівка змістить вектор активності в бік домашніх справ. Ви й не уявляєте, яку користь принесе увага до потреб близьких! Ще одна хвиля, яку треба підкорити – чесність із самим собою. Тільки коли перестанеш брехати собі, вийде і новий проєкт, і нові стосунки!

 

 

Стрілець

Крихітки, в цей період треба вчитися нового. Тому розставляємо пріоритети. Ваш – романтичні зв’язки. Увага людей – є, готовність до нових пригод – теж є. Тому сміливіше випробовуйте свою силу зваби! Тільки так відкриється велике різноманіття можливостей. Маленький лайфхак: щоб наблизитися до людини, яка подобається, робіть ставку на гумор.

 

 

Козеріг

Ваш місяць чітко поділений за настроєм і можливостями, тому простіше не буває. Беріть і робіть! У першій половині листопада буде все про роботу. Тут і нові проєкти, і знайомства з потрібними людьми, і купа активностей. Лише в другій половині з’явиться натяк на відпочинок. Незмінне одне – підтримка друзів.

 

 

Водолій

У п’ятниці на вас непогані плани! Тож з самісінького початку звільніть місце в серденьку для безтурботності, покладіть край сумнівам і невпевненості. Все вийде, якщо тихенько пахати і нічого не боятися. Основний ресурс, який підтримає на цьому шляху – сім’я та друзі. Тож не ведіться на провокації і не псуйте з ними взаємини.

 

 

Риби

Хто про що, а Рибки про гроші. У листопаді на хвилі навчальної ностальгії вчіться керувати своїми фінансами. Інвестиції, кредити, податкові справи – усе під силу. Ще один пріоритет – ви й ваша кохана людина. Цього місяця зробіть усе, аби зробити ваш зв’язок чуттєвішим та глибшим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x