Директора Першої гімназії відзначили за сумлінну працю

Директора Першої гімназії відзначили за сумлінну працю

Директора Першої міської гімназії Сергія Саєнка відзначили медаллю «За сумлінну працю». Цю нагороду освітянину під час зустрічі з педагогічним колективом навчального закладу вручив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Ваша гімназія, без перебільшення, – одна з найкращих у нашому місті. За результатами зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році посіла ІІІ місце в міському й обласному рейтингах, а ще – увійшла до сотні кращих шкіл України. Впевнений, що в цьому неабияка заслуга безпосередньо й директора гімназії. Хто б і що не говорив, успіх будь-якої справи залежить від її керівника, – зауважив Анатолій Васильович. – Щиро вітаю Вас із цією відзнакою. Гімназії бажаю тільки процвітання й надалі лишатися самобутнім закладом.

На посаді директора в 1-ій гімназії Сергій Саєнко працює з 2009 року. Ще раніше очолював школи № 17 та 18.

– Будь-які успіхи й досягнення керівника – це успіхи всього колективу, – сказав він. – Тож я вдячний кожному з працівників гімназії за нашу спільну роботу для того, аби з року в рік наш заклад ставав усе кращим.

Медаллю «За сумлінну працю» Сергія Саєнка нагородили «за заслуги в реалізації державної політики в галузі освіти міста, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, педагогічну майстерність, впровадження сучасних методів навчання і виховання дітей та учнівської молоді».

Крім того, під час перебування в 1-ій гімназії мер разом із колективом обговорив поточні господарські справи в закладі.

Для довідки:

Перша міська гімназія – це заклад нового типу, асоційована школа ЮНЕСКО, адміністрація та педагогічний колектив, учні якої беруть активну участь у міжнародних проектах, програмах та обмінах.

На базі Першої міської гімназії щорічно проводяться міські олімпіади з англійської мови. Гімназисти стають призерами олімпіад, конкурсів та інтелектуальних змагань. У 2017 році 6 гімназистів стали призерами ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та 1 гімназист – ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Директор гімназії Сергій Саєнко займається активною громадською діяльністю, очолює Асоціацією керівників закладів нового типу Черкаської області, є членом асоціації керівників шкіл Черкас, Ротарі Клубу, єдиного в Україні клубу Інтеракт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x