У Черкасах розпочалося стажування учнівської молоді

У Черкасах розпочалося стажування учнівської молоді

270 учнів закладів загальної середньої освіти міста виявили бажання постажуватися в органах місцевого самоврядування. Їх поділили на дві зміни: І потік – 06.11-17.11, ІІ потік – 20.11-01.12. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Перший потік, а це 150 активної, креативної та прогресивної молоді, сьогодні зустрілися з міським головою Анатолієм Бондаренком і мали змогу поставити йому запитання. Також познайомилися зі своїми наставниками – керівниками департаментів Черкаської міської ради.

Варто відзначити, що найбільша кількість учнів – це 52 особи, обрали для стажування департамент освіти та гуманітарної політики. Також лідерами серед заявок є департамент управління справами та юридичного забезпечення – 50 учнів, департамент охорони здоров’я та медичних послуг – 46, департамент економіки та розвитку – 42 та департамент архітектури та містобудування – 36.

«У цьому навчальному році в учнів знову буде чудова можливість детальніше познайомитися з роботою й функціональністю органів місцевого самоврядування, а також спробувати себе в ролі посадових осіб. Для школярів – це цікавий досвід, який допоможе у набутті корисних навичок, розкритті потенціалу та виборі майбутньої професії», − зазначила кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Додамо, що наприкінці, переможці зможуть постажуватися день на посаді міського голови Черкас, а також запропонують креативні ідеї з розвитку і модернізації місцевого самоврядування. П’ять учнів, які подадуть найкращі ідеї, зможуть переймати управлінський досвід в Німеччині.

  

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba                                                                                                                 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x