З нагоди Дня міста черкащанам подарують два дні свята, новий рекорд та безкоштовний проїзд

З нагоди Дня міста черкащанам подарують два дні свята, новий рекорд та безкоштовний проїзд

Хоча остаточний перелік заходів до дня святкування 731 річниці з дня заснування Черкас ще не визначений і має бути затвердженим на виконкомі 8 вересня, дещо вже відомо.

По-перше, святкуватимемо ми день рідного міста два дні − 16 та 17 вересня. По-друге, не менш змістовно та гучно, ніж у минулі роки.
Головним днем загальноміських святкувань визначили суботу 16 вересня. Саме у цей день має бути встановленим рекорд із перетягування тролейбусів. А ще черкащани, що зберуться у Долині троянд, дружно заспівають Гімн Черкас.
У Долині троянд має відбутись фестиваль «Сила нації». У його рамках заплановано спортивні змагання, конкурси та забавки для дітей. Любителі української музики зможуть насолодитись виступом гурту «Мандри».

У суботній день у сквері Обласної ради зі своєю історією та культурою містян познайомлять національні меншини міста, які візьмуть участь у фестивалі нацменшин. Від полудня до 16 години у сквері Богдана Хмельницього черкаські навчальні заклади матимуть можливість презентувати себе.

А ще два дні поспіль можна буде користуватись та їздити тролейбусами безкоштовно. Такий подарунок до дня міста вирішило подарувати жителям Черкас КП «Черкасиелектротранс».

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x