Виконком підтримав перейменування в Черкасах вулиці Сурікова на лейтенанта Мукана

Виконком підтримав перейменування в Черкасах вулиці Сурікова на лейтенанта Мукана

Під час сьогоднішнього засідання виконкому погодили проєкт рішення Черкаської міської ради про перейменування вулиці Сурікова на вул. лейтенанта Мукана. Петицію про перейменування підтримали 640 черкащан. Остаточно перейменування має затвердити рішення сесії міської ради. Про це в своєму телеграм-каналі поінформував міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Також внесли зміни до Програми протидії тероризму. Запланували спрямувати у наступному році 14 млн грн на необхідні речі для нашої СБУ, що теж складова нашої оборони.

Щодо змін до Програми реалізації заходів цивільного захисту − передбачено надання субвенції 390 тис. грн рятувальникам для розроблення КПД для будівництва укриттів цивільного захисту.

«Продовжили на два роки дію програми стимулювання педагогічних працівників дитячих садочків. Педпрацівники отримуватимуть і надалі надбавки у розмірі 21% посадового окладу. Також утворили комісію для передачі на баланс КП «МСК «Дніпро» прожекторного освітлення від ГО «Українська асоціація футболу». Таке оновлення сприятиме проведенню змагань та тренувань на нашому стадіоні на більш високому рівні», − зазначив Бондаренко.

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x