10 медалей різного гатунку вибороли черкаські пауерліфтери на Кубку Києва

10 медалей різного гатунку вибороли черкаські пауерліфтери на Кубку Києва

Черкаські пауерліфтери представництва UPC гідно представили місто, виборовши 6 золотих, 3 срібні та 1 бронзову нагороди.

На відкритому Кубку столиці з жиму, екстремального жиму, тяги та підйому на біцепс, що пройшов в Києві 4 вересня пауерліфтери Черкас показали справжню силу та змагальний дух. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Серед значної конкуренції на змагальному помості Ольга Тютюнник вперше побувавши на змаганнях, успішно виборола дві золоті нагороди в жимі штанги лежачи в категорії 90+ вижавши 47.5 кг та підйомі на біцепс з результатом 32.5 кг. Юлія Пономаренко як початківець 48 категорії на змаганнях залишилась без нагороди, але вольовий змагальний настрій привів спортсменку до перемоги насамперед над собою з результатом у вправі 70 кг. Юлія Рибальченко позмагалася за срібло виконавши тягу в категорії до 60 кг з результатом 85 кг. Людмила Мутовкіна в категорії до 56 кг поборолась за бронзу піднявши штангу 85 кг.

Андрій Саленко в категорії до 75 кг виборов срібло. Кухта Петро вперше виборов золоту нагороду як початківець в категорії 90+ піднявши штангу на біцепс 60 кг. Тетяна Стронська в екстремальному жимі 35 кг із результатом 25 виборола золото. Капітан команди Олександр Байда в категорії до 110 кг виборов команді золото в тязі 275 кг, екстремальному жимі пожавши 100 кг на 31 раз та срібло у підйомі на біцепс 70 кг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x