Черкаські учениці − випускниці школи «Агенти змін»

Черкаські учениці − випускниці школи «Агенти змін»

Школа «Агенти змін» − це всеукраїнська школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання, що діє при Національному центрі «Мала академія наук України» і має на меті об’єднання активних підлітків, які бажають створювати й розвивати власні ініціативи для вдосконалення життя своєї громади.

Протягом декількох місяців учениця 9-А класу Крістіна Боруля та учениця 9-Б класу Софія Олефіренко працювали над своїми проєктами.

Проєкт Крістіни − «Крор Мрії» розроблений для шанувальників жанру К-рор. Із ним можна ознайомитись за покликанням: https://instagram.com/kpop_mriyi?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

Проєкт Софії − «Бережина» про репресованих митців нашої батьківщини. З ним можна ознайомитись за покликанням: https://instagram.com/_berezyna_?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Також наприкінці жовтня відбулася зустріч усіх «змінотворців» у Києві, де Софія Олефіренко стала однією з 8 учасниць, які презентували свій проєкт публічно.

За два дні учасники встигли попрацювати у командах, відвідали «Найбільший урок у світі» та побували у Музеї науки від МАН України. А підтримати активну молодь завітали міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, представниця ПРООН Олена Урсу і письменник та громадський діяч Богдан Литвиненко.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x