Черкаси отримають від Німеччини 110 тис. євро допомоги: на що їх спрямують

Черкаси отримають від Німеччини 110 тис. євро допомоги: на що їх спрямують

Черкаська міська рада разом із районом Штайнфурт подала заявку на участь у проєкті: «Покращення цивільного захисту» в муніципальному партнерстві з Україною 2023» і отримала підтвердження від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) щодо надання місту Черкаси двох Пакетів підтримки загальною сумою в 110 000 євро:

– пакет «Підтримки молоді» (обладнання 3-х класних кімнат на 26 учнів включно з меблями, ноутбуками, смартбордами, ігровим майданчиком);

– пакет «Підтримка молоді / Продовольче забезпечення» (обладнання для шкільної кухні на близько 500 студентів, включно з пароконвектоматами, газовими плитами, холодильником, паровими машинами для приготування їжі, плитами гриль, меблями та ін.).

Допомога саме закладам освіти надзвичайно важлива, зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна, адже, якщо ми не будемо вчити дітей, не буде кому відбудовувати країну.

Деталі співпраці обговорили сьогодні під час онлайн зустрічі з головою району Штайнфурт (Німеччина) Мартіном Зоммером.

Він повідомив, що допомога майже зібрана і невдовзі буде в Черкасах.

«Впевнений, що наша співпраця буде тривалою, у майбутньому зможемо обмінюватись культурними надбаннями та досвідом розвитку. Дякую німецьким партнерам за підтримку та допомогу українцям у важкий для нашої держави час!», − говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

 

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм–каналі − https://t.me/novadoba                                                                                                                 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x