На Звенигородщині жінку обікрав колишній чоловік

На Звенигородщині жінку обікрав колишній чоловік

З будинку жінки чоловік викрав кошти в сумі 1800 гривень. Крадія правоохоронці доставили до відділу поліції для дачі показів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернулась 42-річна жителька одного із сіл району та повідомила, що з її будинку викрали гроші в сумі 1800 гривень.

Правоохоронці провели подворовий обхід та опитали можливих свідків. Поліцейські дізнались, що біля будинку потерпілої люди бачили чоловіка, який заглядав у вікна та нишпорив по подвір’ю. Також вказаного чоловіка бачили в одному із магазинів села, де він витрачав велику суму грошових коштів на випивку.

Правоохоронці відшукали підозрюваного на вулиці та доставили до відділу поліції. Зловмисником виявився 45-річний раніше судимий колишній чоловік заявниці. Підозрюваний у крадіжці зізнався та розповів, що на злочин пішов через брак коштів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x