Житель Маньківщини під час сварки вистрелив у сусіда

Житель Маньківщини під час сварки вистрелив у сусіда

Група прокурорів Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство чоловіка 1979 року народження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

2 вересня близько 18 годин в одному із сіл Маньківського району між сусідами відбулася сварка через земельну межу між їхніми домоволодіннями, після чого один із них повернувся до будинку, взяв рушницю та здійснив постріл у сусіда та його сина, внаслідок чого останній отримав травми грудної клітини та госпіталізований до Маньківської ЦРЛ.

Чоловіка затримали. Місцевому жителю 1951 року народження повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Наразі Маньківський відділ Уманської місцевої прокуратури вирішує питання про подання до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під варту.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x