Правоохоронці повідомили подробиці псевдозамінування черкаської школи

Правоохоронці повідомили подробиці псевдозамінування черкаської школи

Інформація про замінування залізничного вокзалу та школи в Черкасах не підтвердилася. Псевдомінера затримано. За вчинене чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Після надходження повідомлення про замінування залізничного вокзалу та школи в Черкасах місце події було негайно огороджено. Близько 600 громадян, які перебували у вказаних приміщеннях, терміново евакуювали. Огороджені території обстежили вибухотехніки та кінологи з собаками. Вибухових пристроїв знайдено не було.

Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 36-річний житель Кіровоградської області. Свої дії поліцейським зловмисник пояснив тим, що йому стало цікаво подивитися, як оперативно спрацює поліція на повідомлення про замінування.

Зловмисника затримано та доставлено до Черкаського відділу поліції. Відкрите кримінальне провадження за статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\’єктів власності) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікові загрожує до шести років ув’язнення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x