Кам’янських газовиків вітали зі святом

Кам’янських газовиків вітали зі святом

7 вересня 2017 року в актовому залі Кам’янського управління по експлуатації газового господарства – філії ПАТ «По газопостачанню та газифікації «Черкасигаз» пройшли святкові заходи з нагоди Дня нафтової та нафтопереробної промисловості, участь у яких взяли керівник апарату районної державної адміністрації Валентина Даніленко, керуюча справами районної ради Олена Воробйова та міський голова Володимир Тірон.

Урочистість, як і годиться, розпочав начальник управління Андрій Олександрович Качурін. Розповів про напрацювання у нинішньому році, про колектив, бригади, висловив щирі вітання із професійним святом. Тоді перейшов до найприємнішого – вручення грамот.
До приємної місії нагород після щирих вітань долучилися керівники району, привітали присутніх та відзначили грамотами кращих працівників галузі.

За багаторічну сумлінну працю, високу якість роботи, професійну майстерність, відданість своїй справі та з нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості грамотою районної державної адміністрації нагородили Ігоря Григоровича Покуля − слюсар із експлуатації та ремонту газового устаткування служби з обслуговування зовнішніх систем газопостачання Кам’янського управління по експлуатації газового господарства – філії ПАТ «По газопостачанню та газифікації «Черкасигаз».

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x