Драбівські депутати ухвалили низку земельних питань

Драбівські депутати ухвалили низку земельних питань

6 вересня 2017 року проведено 20-у чергову сесію Драбівської районної ради, яку відкрив і вів її голова Володимир Дзега.

Розпочалася робота сесії із розгляду районних програм. Зокрема, народні обранці вивчили і затвердили Програму реалізації державної політики у сфері міграції на території Драбівського району на 2017−2019 роки; Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в Драбівському районі на 2017−2020 роки; Програму розвитку районного методичного кабінету відділу освіти Драбівської районної державної адміністрації на 2017−2022 роки та внесли зміни до Програми забезпечення правопорядку в Драбівському районі на 2016−2020 роки і до районної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016−2020 роки. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

У ході пленарного засідання сесії районної ради депутати заслухали і затвердили звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяни Близнюк про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року та звіти головних розпорядників бюджетних коштів про використання коштів, виділених із районного бюджету на фінансування районних програм у 2016 році.

Також затвердили Статут Драбівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І − ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка − гімназія» у новій редакції та встановили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва на стадії розробки проектної документації об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету.

У ході роботи надано дозволи дирекції кіновідеомережі Драбівського району – на передачу в оренду нерухомого майна і комунальному закладу «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» – на здійснення капітального ремонту приміщень, а саме: заміну віконних блоків.

Крім того, розглянуто низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

На розгляд сесії було внесено 21 питання, по кожному з яких депутати схвалили відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x