У Черкасах виконком підтримав відновлення безоплатного харчування для учнів 1−4 класів

У Черкасах виконком підтримав відновлення безоплатного харчування для учнів 1−4 класів

На засіданні виконавчого комітету підтримали проєкт рішення щодо внесення змін до програми «Про затвердження Програми організації харчування у закладах загальної середньої освіти комунальної форми власності міста Черкаси на 2022−2024 роки».

Зважаючи на завдання операційного плану заходів з реалізації у 2023–2024 роках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.10.2023 №990-р, та чисельні звернення батьків департамент освіти та гуманітарної політики ініціював відновити одноразове безкоштовне харчування для учнів 1−4 класів загальноосвітніх закладів міста з 1 січня 2024 року.

«Ми маємо зробити все можливе, аби в Черкасах із 1 січня наступного року школярі 1−4 класів мали можливість харчуватися безкоштовно. Відзначу, що така ініціатива сприяє соціальній справедливості, дозволяючи всім дітям мати рівний доступ до якісного харчування в наших навчальних закладах», − відзначила кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Далі відповідне рішення буде винесено на найближчому засіданні сесії Черкаської міської ради.

 

Більше новин у нашому телеграмканалі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x