На Черкащині збільшили кількість поліцейських офіцерів у громадах

На Черкащині збільшили кількість поліцейських офіцерів у громадах

У Кропивнянській, Корсунь-Шевченківській, Степанківській, Христинівській, Чорнобаївській та Шрамківській громадах з’являться нові поліцейські офіцери. Правоохоронцям передали службові авто та помпові рушниці.

Шість громад Черкащини, що виконали всі умови меморандуму, отримали своїх поліцейських офіцерів, які не тільки працюватимуть на ввірених територіях, але й житимуть там. Поліціянтів укомплектували всім необхідним: раціями, спецсигналами, планшетами та речами, які необхідні для служби у сільській місцевості. Окрім того, кожен поліцейський отримав службову помпову рушницю, яка є зброєю несмертельної дії, але покликана зупинити правопорушника. Це стало можливим завдяки співпраці обласної поліції з головами тергромад.

– Ми маємо гарний результат співпраці Головного управління Національної поліції в Черкаській області з територіальними громадами у проєкті “Поліцейський офіцер громади”. Наразі у 30 громадах Черкащини вже несуть службу 45 поліцейських офіцерів і, ми пишаємось, що рівень довіри до цих правоохоронців є дуже високим. Проєкт й надалі буде реалізовуватись. Наша мета – щоби в кожній громаді запрацював такий поліцейський офіцер, – зазначив начальник ГУНП в Черкаській області Вячеслав Гурін.

Начальник поліції Черкаської області вручив сертифікати та ключі від нових поліцейських автомобілів представникам шести територіальних громад, де від сьогодні працюватимуть поліцейські офіцери.

 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

 

Більше новин у нашому телеграмканалі − https://t.me/novadoba                                                                                                                 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x