Велосипедисти Уманського педуніверситету успішно підкорюють спортивний олімп

Велосипедисти Уманського педуніверситету успішно підкорюють спортивний олімп

Для студентів-велосипедистів Уманського державного педагогічного університету імені ПавлаТичини cерпень2017 року видався насиченим на змагання різного рівня, які завершилися яскравими перемогами.
6 серпня в Данії завершився чемпіонат Європи з велоспорту на шосе серед чоловіків, жінок, чоловіків та жінок до 23 років, юніорів, юніорок. За збірну команду України виступав студент ІІ курсу факультету фізичного виховання нашого університету Даніїл Нікулін, де посів 15 місце в індивідуальній гонці на час на дистанції 31,8 км серед юніорів, програвши переможцю змагань лише 1 хвилину 21 секунди. Слід наголосити, що в уманського спортсмена були дуже сильні суперники: у чемпіонаті Європи серед юніорів була заявлена рекордна кількість учасників — 211 спортсменів із 58 країн. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Вже за п’ять днів, з 11 серпня по 14 серпня, у Львові проходив Кубок України в командних гонках серед чоловіків та жінок, юніорів, юнаків та чемпіонат України серед юнаків та дівчат з олімпійських номерів програми, а також міжнародні змагання «Гран-Прі Галичина» серед чоловіків та жінок. Змагання відбулися за участі 5 іноземних команд (Словенія, Польща, Чехія, Литва, Азербайджан), а також команд областей України (всього 115 учасників). Вже в перший день змагань в командних гонках переслідування на 4 кілометри золоту нагороду здобув студент УДПУ Даніїл Нікулін.

24 серпня в місті Богуслав Київської області стартував осінній командний чемпіонат України з олімпійських номерів програми з велоспорту на шосе серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок, присвячений Дню незалежності України. У цих змаганнях взяли участь 145 спортсменів з 21 команди областей. Студент-велосипедист Уманського державного педагогічного університету Даніїл Нікуліні тут був найкращим, здобувшизолоту нагороду в індивідуальній гонці на час 25 кілометри серед юніорів з результатом 34 хвилини 58 секунд. Срібло здобув також студент ІІ курсу факультету фізичного виховання УДПУ Олександр Шевченко з результатом 36 хвилин 20секунд.
Слід відзначити, упродовж останніх двох років Даніїл Нікулін впевнено перемагає в олімпійській дисципліні гонці на час і є лідером збірної команди України. Він успішно виступає в гонках на шосе та треку.
Колектив університету вітає своїх спортсменів та їхніх тренерів із гарними результатами і бажає блискучого продовження їх спортивної кар’єри!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x