Жителя Корсунь-Шевченківського району судитимуть за вбивство своєї матері

Жителя Корсунь-Шевченківського району судитимуть за вбивство своєї матері

Звенигородська місцева прокуратурою затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного жителя Корсунь-Шевченківського району, який обвинувачується в умисному вбивстві своєї матері, 49-річної жительки Корсунь-Шевченківського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Слідство з’ясувало, що в травні цього року зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома у своєї матері в одному з сіл Корсунь-Шевченківського району, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків з останньою, умисно бив жінку руками і ногами в голову та по всьому тілу, після чого, побиту, залишив її в кімнаті. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.

Чоловік раніше був неодноразово судимий, востаннє – за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України до 8 років ув’язнення, та в 2016 році звільнений з місць позбавлення волі.

Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Звенигородською місцевою прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: за вчинений злочин чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Кримінальне правопорушення, яке імовірно скоїв підсудний, передбачене п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x