Прикордонника із Звенигородщини нагородили посмертно

Прикордонника із Звенигородщини нагородили посмертно

Загиблого прикордонника з села Моринці, що на Черкащині, сержанта Романа Яцуна президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Пишуть про це «Вісті Черкащини».

Державну нагороду передали сім’ї Героя.

«Урочисте вручення державних нагород сім’ям, чиї сини та чоловіки віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет України під час російсько-української війни, стало важливою подією в історії Державної прикордонної служби України. Ця трагічна сторінка сьогодення вимагає визнання та вшанування, а вручення нагород є символом вдячності та пам’яті про справжніх героїв, що стали жертвами в боротьбі за незалежність.

Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено: підполковника Андрія Говеру, старшого майстер-сержанта Володимира Орєхова, майстер-сержанта Сергія Костюка, головного сержанта Олександра Тарасюка, сержанта Романа Яцуна, старшого солдата Максима Плаксія, старшого солдата Сергія Бондарєва, старшого солдата Владислава Бугаєнка», – інформують у Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби України.

 

Більше новин у нашому телеграмканалі − https://t.me/novadoba                                                                                                                 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x