Гранату підірвали у Руській Поляні біля розважального закладу

Гранату підірвали у Руській Поляні біля розважального закладу

Від вибуху гранати ніхто не постраждав. Пошкоджено декілька автомобілів та фасад розважального закладу. Дії зловмисника кваліфіковані слідчими за статтями 296 та 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформацію про вибух біля одного з розважальних закладів в Черкаському районі повідомив відвідувач закладу. На місце поліції негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки.

Зловмисника допомогли допомогли затримати громадяни, які выдпочивали в закладі. Той зізнався, що приніс з собою гранату ф-1, яку підірвав, кинувши у бік паркувального майданчика. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав. Осколками пошкоджено декілька автомобілів та фасад будівлі.

37-річний затриманий, який раніше вже мав проблеми з законом та відбував реальний термін покарання, чітко пояснити свої дії не зміг. Щодо походження гранати стверджує, що вибуховий боєприпас йому подарував знайомий.

Речові докази з місця події вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296(Хуліганство) та частиною 1 статті 263(Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x