Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Ви можете відчувати, що на кожному кроці стикаєтесь із перешкодами, виснаженням і розчаруванням. Використовуйте цей час, щоб залягти на дно, відпочити й перезарядитись. Ловіть момент, аби відновити стосунки з кимось зі свого минулого або знайти вихід із складної ситуації, бо вдача буде на вашому боці.

 

 

Телець

У фінансовому секторі очікуйте на затишшя. Імовірно, Тельці ще до початку грудня відчули певну напругу в роботі, але не засмучуйтеся, бо в соціальній сфері все буде ок. Підтримка друзів швидко поставить вас на ноги, а вже згодом ви відчуєте сили, аби втілити в життя свої плани. Дійте обережно, бо можуть з’явитися обставини, які кардинально змінять ваші плани.

 

 

Близнюки

Грудень буде доволі складним для представників цього знаку. Ще на початку місяця Близнюки відчуватимуть роздратованість, напругу та навіть розчарування. Ви будете стикатися з якимись дурнуватими проблемами, конфліктами й перешкодами, але не занурюйтеся в цей негатив. Згодом ви будете в центрі уваги, і якщо поводитися добре, то можна отримати непогану нагороду за свої «страждання».

 

 

Рак

Останній місяць року – найкращий час, щоб ухвалити важливі рішення, виплатити всі борги, перестати сумніватися і дослухатися до інтересів головної людини на світі – себе! Завершіть цей рік феєрично, обженіть самі себе, поставте новий особистий рекорд. Увесь рік Раки гарували, тому в грудні задовольняйте усі свої капризи.

 

 

Лев

Увесь місяць для Левів буде чарівним та атмосферним, сповненим святкової ейфорії. Тому не треба в грудні гнатися за роботою та грошима. Зробіть усе, аби розслабити душу й тіло, подаруйте собі казку. А шалений темп увімкнете вже наступного місяця.

 

 

Діва

Поки навколо вся ця святкова метушня, ви краще заробляйте гроші. Купити подарунки і влаштувати новорічну вечірку встигнете, а пара зелененьких купюр допоможе прикольно відпочити та не перейматися усі канікули. Зараз всередині Дів бушує справжній енергетичний вулкан – не сумнівайтесь, з таким резервом ви все зможете.

 

 

Терези

В останній місяць року Терези захочуть показати свій вольовий характер. Але воно вам треба? Усю енергію спрямуйте у стосунки, хай пристрасть палає, а дружнім розмовам і посиденькам не буде кінця. Інакше, якщо дасте волю агресії та конфліктам, будете сидіти на Новий рік наодинці біля ялинки.

 

 

Скорпіон

Скорпіони відчуватимуть потребу в пошуку нових горизонтів (навчання, подорожі, переїзд, робота). Готуйтеся до більш швидкого темпу життя з великою кількістю обов’язків, проєктів та рутини, що заповнять ваш графік у найближчі тижні. Починаючи з 10 грудня може виникнути плутанина навколо ваших планів, тому не погоджуйтеся на сумнівні авантюри.

 

 

Стрілець

Відпочиньте, розслабтеся і дайте собі пливти за течією. Цього разу обійдемося без боротьби. У середині місяця очікуйте на прогрес в роботі, сміливо втілюйте свої амбіції. На Стрільців чекають серйозні зміни в особистому житті, але ретроградний Меркурій може спровокувати непорозуміння у стосунках, тому варто бути обачними.

 

 

Козеріг

Козероги, не тисніть на інших і на себе, натомість розслабтесь. Краще відмовитися від серйозних проєктів та планів. А от в особистому житті все буде чудово: любов, удача, щастя, взаєморозуміння. Самотнім Козерогам випаде шанс влаштувати особисте життя. Із 20 грудня у фінансовому секторі очікуйте на покращення. Креативність та продуктивність також активізуються в цей час.

 

 

Водолій

Пливіть за течією в грудні, Водолії. Не напружуйтесь, це може покращити ваше здоров’я та стиль життя. Якщо ви залишилися без роботи, то вам пощастить знайти щось зараз. Із 7 грудня очікуйте, що романтичні стосунки блищатимуть, як золото, а самотні Водолії можуть зійтися зі спорідненою душею.

 

 

Риби

Риби, очікуйте на успіх в романтиці, роботі та творчості. Одинаки можуть незабаром зустріти кохану людину або побудувати міцну дружбу. На початку грудня ви будете дуже зайняті: робота, товариші, сім’я. Швидше за все, ви багато подорожуватимете, а також генеруватимете унікальні ідеї, але в кінці місяця шалений темп трохи уповільниться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x