Магазин «Рінго» – побутова техніка та електроніка в асортименті

Магазин «Рінго» – побутова техніка та електроніка в асортименті

За час свого існування компанія «Рінго», яка включає як інтернет-магазин, так і фізичні магазини в столиці України, стала лідером за багатьма позиціями. Все починалося з невеликих точок продажу, але зараз покривається вся країна з можливістю оформити доставку до будь-якого куточку за допомогою транспортних компаній та кур’єрів.

Завдяки такому підходу українці можуть користуватися якісною технікою, передовими товарами від світових виробників, а також відповідним сервісом. Всі товари на сайті Рінго розділені за категоріями, включаючи електроніку, гаджети, аксесуари, побутову техніку та навіть товари для краси та здоров’я. Для зручності вибору у категоріях представлені підкатегорії.

Причини популярності «Рінго»

Вирізняють кілька причин та аргументів, чому магазин став настільки популярним та актуальним серед українських покупців:

доступні ціни;

додаткові послуги з обслуговування;

професійний контакт-центр;

купівля товарів на виплату;

вичерпна інформація щодо кожної товарної позиції;

продаж виключно сертифікованої продукції.

Завдяки розширеному сервісу є можливість збільшити термін гарантійних зобов’язань і тим самим зробити умови співпраці з клієнтами кращими. Є можливість повернення товару відповідно до закону, але з певними умовами, коли товар без пошкоджень та слідів експлуатації.

Особливості роботи служби доставки

Заявки обробляються оперативно та професійно, а якщо є питання, то з клієнтом завчасно зв’язуються. Якщо у самих клієнтів будуть питання, можна зв’язатися по безкоштовній телефонній лінії, в онлайн-чаті, через електронну пошту або за допомогою груп у соціальних мережах.

Доставка можлива кур’єром, на склад транспортної компанії або самовивозом із одного з магазинів. Компанія бере на себе відповідальність при транспортуванні, гарантуючи збереження упаковки і в цілому якості техніки, що транспортується. У разі виявлення будь-яких неполадок з товаром клієнт має право відмовитися від його прийняття.

Можливості магазину «Рінго»

Унікальна система знижок та програма лояльності допоможуть покупцям отримувати товари за суттєвим зниженням ціни. Додатково надаються промокоди, а з кожної покупки можна отримати бали, щоб обмінювати їх на реальні грошові знижки. За кожним товаром додатково є реальні відгуки від покупців. З їхньою допомогою можна оцінити якість продукції, обслуговування та особливості сервісу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x