Хрестителеве − найспортивніше село області

Хрестителеве − найспортивніше село області

9 вересня 2017 року на центральному спорткомплексі «Колос» в м. Городище пройшли фінальні змагання «Найспортивніше село Черкащини – 2017» на призи Черкаської обласної ради. Цього року з-поміж численних команд до фіналу потрапили 18 найдостойніших, які змагалися за призові місця. Підготовка ж до обласного фіналу стала великим стимулом для пожвавлення і подальшого розвитку фізичної культури та спорту в селах.

На початку змагань, під оплески глядачів, учасники пройшли урочистим маршем по доріжках стадіону. Право очолювати колону надали минулорічним переможцям змагань – спортсменам села Кочубіївка Уманського району. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській облраді.

Зазначимо, що тепер за І, ІІ та ІІІ загальнокомандні місця учасників нагородять грошовими преміями в розмірі 30, 20 та 15 тисяч гривень відповідно.

Позмагатися за грошові призи та продемонструвати свій досвід, майстерність та волю до перемоги приїхали переможці районних змагань. Традиційно сільські спортсмени боролися за першість із шашок, настільного тенісу, армреслінгу, гирьового спорту, міні-футболу, дартсу та перетягування канату. Саме останній з названих завжди є найпопулярнішим і найемоційнішим за вболівальницькими пристрастями. Не став винятком і нинішній фінал силачів.

Не меншу глядацьку аудиторію зібрав фінальні матчі із міні-футболу. Захоплюючими та видовищними були виступи справжніх атлетів-майстрів армспорту. В інтелектуальному суперництві зійшлися шашкісти, в спритності – сільські голови з метання дротиків, а у вмінні тримати удар – майстри настільного тенісу.

Варто підкреслити, що чітко та оперативно працювала суддівська бригада. Підбивши результати в індивідуальних змаганнях, а потім порахувавши набрані загальнокомандні бали було встановлено призерів та переможця обласного фіналу.

Таким чином переможцем титул «Найспортивніше село Черкащини – 2017» в чесній безкомпромісній боротьбі виборола команда с. Хрестителеве Чорнобаївського району, яка 19 вересня в смт Ворохта Івано-Франківської області представлятиме Черкащину у фінальних змаганнях команд сільських та селищних рад «Краще спортивне село України». ІІ місце здобула команда с. Руська Поляна Черкаського району і ІІІ сходинку п’єдесталу посіли учасники із с. Кочубіївка Уманського району. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, а команди в загальнокомандній першості кубками, Почесними грамотами обласної ради та нагородною атрибутикою відділення НОК України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x