Поліцейського Максима Дмитраша удостоїли відзнакою «Доблесть Черкащини»

Поліцейського Максима Дмитраша удостоїли відзнакою «Доблесть Черкащини»

Максим Дмитраш − спецпризначенець Головного управління Національної поліції в Черкаській області, він пройшов АТО, став на захист країни з перших днів повномасштабного вторгнення. Шостого грудня Максима удостоїли відзнакою. Повідомляють про це в пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Сьогодні в День Збройних Сил України вітали військовослужбовців, правоохоронців та рятувальників, які стали на захист країни, боролися і давали гідну відсіч російським загарбникам.

Серед українських захисників, черкаський спецпризначенець КОРДу Максим Дмитраш. Його відзначили за сміливі та рішучі дії, особистий внесок у забезпечення правопорядку й законності на території України, відданість та бездоганне служіння українському народові та удостоїли  відзнакою Черкаської обласної ради «Доблесть Черкащини».

До слова, торік підрозділ спецпризначенців потрапив під артилерійський обстріл у Запорізькій області. Максим зазнав важких травм, довго лікувався та двічі був у комі. Свої відзнаки поліціянт присвячує побратимам – чотирьом черкаським поліцейським спецпідрозділу «КОРД», які загинули 22 травня.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x