У Жашкові у нетверезого чоловіка вилучили патрони

У Жашкові у нетверезого чоловіка вилучили патрони

31-річний житель одного із сіл Жашківського району, у райцентрі на території вокзалу розпивав горілку. Складаючи протокол за порушення публічного порядку та розпиття алкогольних напоїв, під час огляду серед його речей правоохоронці виявили набої. За даним фактом відкрито ще й кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Увагу поліцейських Жашківського відділення на території вокзалу в Жашкові привернув чоловік, що був у нетверезому стані та розпивав оковиту. Ним виявився 31-річний житель Жашківського району. Його запросили для складання адміністративного протоколу за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час особистого огляду серед його речей правоохоронці виявили 19 патронів калібру 7,62 мм. Затриманий зізнався, що набої він знайшов у селі на дорозі, поклав їх у кишеню та поїхав в місто. Чітко пояснити, для чого він їх носив з собою та чому не здав небезпечну знахідку до поліції, не зміг.

Речові докази вилучено, призначено експертизу. За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За розпивання спиртних напоїв у громадському місці був складений адміністративний протокол за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п\’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x