Рік Зеленого Дерев’яного Дракона: у чому святкувати?

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона: у чому святкувати?

До Нового року лишаються лічені тижні, тож питання святкового вбрання для більшості з нас стає усе актуальнішим. Астрологи впродовж року нас запевняють: як зустрінеш 1 січня, так і проведеш наступні 365 днів. Стилісти ж наполягають – не останню роль відіграє і кольорова палітра.

2024 рік мине під символом Зеленого Дерев’яного Дракона. Тож головними кольорами, які мають принести нам успіх, щастя і благополуччя, цілком очікувано мають стати зелений (трав’яний, фісташковий, смарагдовий, хвойний) та жовтий (сонячний, лимонний, гірчичний). Задобрити Дракона також можна золотим, срібним, червоним та фіолетовим відтінками.

Під час вибору вбрання можете не обмежуватися лаконічними силуетами та простим кроєм: Дракону до вподоби акцентні образи, що одразу впадають в око. Лелітки, стрази, масивні сережки і кольє, драпіювання та сумки незвичних фактур – усе яскраве, за східними віруваннями, асоціюється з добробутом і дуже подобається головному символу року.

 

Навіть якщо ви скептично налаштовані до рекомендацій астрологів, чом би не поставитися до формування новорічного образу як до цікавої стилістичної гри?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x