Житель Корсуня-Шевченківського спіймався на крадіжці

Житель Корсуня-Шевченківського спіймався на крадіжці

З подвір’я 63-річної потерпілої крадій забрав металеві вироби та пульверизатор. Правоохоронці злодія відшукали та доставили до відділення поліції для дачі показів. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулась 63-річна місцева жителька, яка повідомила, що невідома особа з її подвір’я викрала металеві вироби та пульверизатор.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та перевірили пункти прийому металобрухту. На одному із приймальників поліцейські дізнались, що приходив чоловік та збував речі, схожі за описом на викрадені. Підозрюваного працівники поліції відшукали на вулиці у місті та доставили до відділення поліції. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x