На Черкащині двоє дітей отруїлися грибами

На Черкащині двоє дітей отруїлися грибами

Цього тижня зареєстрували 2 нові випадки отруєнь дикорослими грибами дітей у Звенигородському та Черкаському районах. Повідомляють про це в ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України».

Чотирьохрічна дівчинка у селі В’язівок, перебуваючи з батьками в гостях, вживала салат у складі якого були гриби – підвишні, що восени зібрали на подвір’ї біля оселі. Перші симптоми отруєння – нудота, блювота, біль у животі з’явилися вже наступного дня. Батьки дитини звернулись до Черкаської обласної дитячої лікарні, дівчинку шпиталізували в стані середньої важкості до приймально-діагностичного відділення медзакладу. Лікарі надали необхідну допомогу та пролікували дитину, 6 грудня дівчинку виписали зі стаціонару.

Також отруївся грибами шестирічний хлопчик із села Тіньки, який 4 грудня вживав піцу з невідомими грибами, які бабуся купила на стихійному ринку біля автотраси. На сьогодні він перебуває на лікуванні в обласній дитячій лікарні з діагнозом «отруєння грибами».

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x