Сучасний завод із переробки меду відкрили на Черкащині

Сучасний завод із переробки меду відкрили на Черкащині

Учора у селі Чорнявка Черкаського району відбулися урочистості з нагоди відкриття нового надсучасного заводу із переробки меду «BEEHIVE», будівництво якого тривало майже три роки. На сьогодні на заводі працює 52 працівники, а в цілому колектив компанії налічує 155 осіб. «BEEHIVE» має 5000 квадратних метрів потужностей, виготовляє 40 тонн натурального меду, який збирає не лише у черкаських пасічників, а із 6 інших обласний України. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Сучасний завод із переробки меду відкрили на ЧеркащиніЯкість меду контролюють у сучасній лабораторії, що діє на території заводу, а остаточну оцінку продукції проводить лабораторія в Німеччині. Мед виробництва «BEEHIVE» має усі відповідні сертифікати якості за міжнародною системою менеджменту харчових технологій. До всього, «BEEHIVE» – єдине підприємство в Україні з переробки меду, яке володіє міжнародним харчовим сертифікатом якості FSSC 22 000.

Сучасний завод із переробки меду відкрили на Черкащині– Продукт, який, насамперед, ми створюємо для людей рано чи пізно буде в кожній родині, тому нам дуже важлива його якість, – із таких слів розпочав презентацію заводу його директор Олег Барський. – Я дякую усім, хто долучився до створення заводу, ця робота була нелегкою, проте ми її зробили.

Урочисте перерізання стрічки на відкритті заводу "BEEHIVE"

Урочисте перерізання стрічки на відкритті заводу "BEEHIVE"

На урочистості завітав і особливий гість: перший віце-прем’єр України – міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів. У своєму виступі він зазначив, що завод вдалося побудувати завдяки спільній співпраці приватних підприємців, влади та іноземних інвесторів.

– Прихід інвестицій на сьогодні є одним із пріоритетів нашої роботи через інноваційно-інвестиціний і технологічно-оновлюючий програмний комплекс у сільському господарстві й промисловості, – зауважив Степан Кубів. – Тут ми бачимо спільний українсько-австрійський проект з інвестицією близько €10 мільйонів. У будівництво цього заводу вклали 300 мільйонів гривень. Уже за 2–3 роки він зможе заробити для українського села понад 1,5 мільйона гривень прямих інвестицій.

Сучасний завод із переробки меду відкрили на ЧеркащиніОчільник Черкаської ОДА Юрій Ткаченко своєю чергою зауважив, що робота будь-якої влади нічого не варта, якщо не створюються робочі місця для людей і не залучаються інвестиції в українське село. А ось тут у центрі Черкащини створено і надсучасне виробництво продукту, який експортують у США та країни Європи, і робочі місця з гідною оплатою праці. Юрій Олегович також проанонсував відкриття цьогоріч ще кількох підприємств на території Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x