Інді-рок гурт виступить у Черкасах

Інді-рок гурт виступить у Черкасах

Концерт столичнихвиконавців «5Vymir» і презентація альбому «Нові імена»відбудеться 22 вересня о 19:00 в нічному клубі «Міlеніум».
Під час шаленого виступу на сцені ГайдаFest’у цього літа, хлопці закохали в себе черкащан з першої пісні. 5 Vymir повернеться до нашого міста з масштабною презентацією платівки «Нові імена».

Змістовні тексти, покладені на музику на британський манір, а також щире й емоційне виконання – головне, що вам потрібно знати про виконавців.
5 Vymir – український інді-рок гурт із Києва, який у своїй музиці органічно поєднує британські традиції звуку та україномовні тексти. Їхній дебютний альбом «Місто лінія» потрапив у топ кращих альбомів 2014 року за версією провідних ЗМІ. А крайня платівка «Нові імена» створювалась за участі, музичного продюсера Петра Чернявського, відомого за співпрацею з гуртом «Океан Ельзи», співачками Земфірою, Діаною Арбеніною та чималою кількістю інших артистів i колективів.

Альбом отримав схвальні відгуки від журналістів, а однойменний сингл «Нові імена» разом з кліпом потрапив у ротацію на провідні радіостанції і телеканали. Лише протягом квітня 5 Vymir представили нову платівку у 8 містах України. Найбільші концерти відбулись у Львові і Києві.
Майбутнє української музики – за нами. Час слухати «Нові імена». У програмі – старі та нові пісні, а також хіти («Мало слів», «Так тихо», «Холод у волоссі»).

Гайда разом з нами! 22 вересня, 19:00, Клуб «Mileніум»

Квитки по 100 грн в касі клубу та у «Бюро Добрих Послуг» (1 поверх ТЦ «Будинок Торгівлі». Знижка 20 % за студентським квитком та для власників карти «Улюблене місто».

Слідкуйте за оновленнями на офіційних ресурсах у соціальних мережах:
vk.com/gayda_fest
instagram.com/gaydafest/
facebook.com/gayda.fest

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x