У Черкасах планують встановити рекорд із перетягування тролейбусів

У Черкасах планують встановити рекорд із перетягування тролейбусів

Силовий рекорд із одночасного перетягування чотирьох тролейбусів планують зафіксувати в Черкасах на День міста. Один «рогатий» важить близько 12 тонн. Про це під час прес-конференції, присвяченої 731-ій річниці від Дня заснування обласного центру, повідомив спортсмен, заслужений майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Юрченко. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

Новий національний рекорд встановлюватимуть у суботу, 16 вересня, на бульварі Шевченка напроти палацу культури «Дружба народів». Богатирі дивуватимуть силою жителів та гостей міста із 10.00.

Разом із Віктором Юрченком рушити з місця такий вид транспорту намагатимуться відомі в Україні стронґмени Олександр Пеканов із Чернігова (перший у світі зробив станову тягу з вагою 454 кг) та Олександр Лашин із Маріуполя (шестиразовий переможець змагання «Найсильніша людина України»).

– Принагідно протестуємо нове покриття на бульварі Шевченка, – пожартував спортсмен та додав, що навіть невеличка вибоїна чи нерівність можуть заважити встановленню такого рекорду.

Опісля, поділився він, на площі Богдана Хмельницького стронґмени влаштують показові виступи й продемонструють усім присутнім фізичну міць.

– Для цього залучимо й жителів міста. Запропонуємо три вправи для чоловіків та одну для жінок, – поділився Віктор Юрченко. – А ще – спробуємо надути три грілки та влаштуємо перетягування канату з маленькими дітками 5-6 років.

Нагадаємо, що у зв’язку з встановленням національного рекорду 16 вересня з 11.00 до 12.00 обмежать рух трансорту з непарного боку бульвару Шевченка між вулицями Богдана Хмельницького та Митницькою (колишня – Піонерська).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x