Що подарувати знакам Зодіаку?

Що подарувати знакам Зодіаку?

Дібрати вдалий подарунок на Новий рік буває непросто, особливо коли друг чи родич не озвучив жодних конкретних побажань. У такому разі на допомогу може прийти інтуїція, особисті смаки чи навіть астрологія.

Овен

Вогняні Овни відомі своєю активністю і авантюрним духом, але як подарунок вони охоче приймуть щось заспокійливе. Це може бути звукова машина для сну, атмосферний зволожувач повітря, масажер для релаксації та інші речі, які допоможуть Овнам розслабитися й відновити енергію.

 

Телець

Тельці обожнюють комфорт і речі, що наповнюють оселю затишком. Мʼякий плед, крісло-груша чи нічник – ідеальний подарунок, які сприятимуть гарному відпочинку, а також прикрасять кімнату. Також Тельцям дуже подобаються маленькі, але якісні предмети домашнього вжитку, що вирізняються цікавим стилем.

 

Близнюки

Близнюкам дуже подобається спілкуватися і вчитися, адже вони засвоюють інформацію швидше, ніж інші знаки Зодіаку. Тому онлайн-курс на цікаву для них тему – чудовий презент для Близнюків. Розгляньте варіант підписки на освітню платформу або подаруйте сертифікат на відвідування майстер-класу. Це задовольнить цікавість Близнюків, принесе їм користь та задоволення.

 

Рак

Раки дуже емоційні та надають великого значення взаєминам із близькими людьми. Тому ідеальним подарунком для них стане той, який вони зможуть використати вдома. Це може бути подарунковий набір для вирощування рослин – «екокуб», вічний календар, суміш для приготування коктейлю, флораріум. Також Раків потішать конкретні види книг, щоденники, платівки улюбленого виконавця.

 

Лев

Може здатися, що гордим Левам потрібно дарувати екстравагантні речі, адже вони часто перебувають у центрі уваги. Але насправді Леви воліють проводити багато часу на самоті, щоб відновити внутрішні ресурси. Ароматичні свічки ручної роботи, набір для створення парфумів чи серія топових книг – ідеальні подарунки, які їх приємно здивують.

 

Діва

Діви – перфекціоністи Зодіаку, які дуже дбають про своє здоровʼя. Саме тому їм дуже сподобаються презенти, спрямовані на покращення фізичного та психологічного стану. Це може бути абонемент у SPA, масажер для релаксу очей зі звукотерапією, доглядові засоби чи сертифікат на косметологічні процедури. Такий новорічний подарунок дасть Дівам довгоочікувану можливість сповільнитись та зарядитись наступні 365 днів.

 

Терези

Терези – головні естети Зодіаку. Вони цінують все функціональне та красиве, а також люблять приймати гостей. Саме тому Терезам сподобається пара вишуканих келихів або інший посуд, який не просто знадобиться в побуті, але і стане оригінальною прикрасою оселі. До цього переліку можна зарахувати соляну лампу, міні-бар, гіпсовий бюст.

 

Скорпіон

Скорпіони мають репутацію замкнутих і складних людей, але насправді вони проживають емоції глибоко всередині та відчувають потяг до прекрасного. Гарним подарунком для Скорпіонів стануть прикраси та аксесуари в тому стилі, який вони самі для себе обрали. Це допоможе їм не лише урізноманітнити образ, а й залишить гарну згадку про дарувальника.

 

 

Стрілець

Стрільці – любителі пригод та подорожей, тому оцінять подарунки, що повʼязані з туризмом та походами: дорожні органайзери, кемпінговий ліхтар, сковорідка-мангал, рюкзак-трансформер. Якщо ж ваш Стрілець нікуди не збирається, подаруйте йому бокс із екзотичною кавою або чаєм, додавши унікальну кружку, що поєднуватиметься з їхньою неповторною індивідуальністю.

 

Козеріг

Працьовиті Козероги впевнені, що заслуговують найкращого, тому догодити їм буває не просто. Для них важливі матеріальні цінності, тому краще обрати практичну річ, яка витримає випробування часом. Найкращі варіанти – витончені прикраси чи годинник, оригінальний планер, календар із мемами, бездротова зарядна станція.

 

Водолій

Водолії завжди наполягають, що їм не потрібні екстравагантні чи романтичні подарунки, але насправді будуть у захваті, якщо ви вкладете дух свята та магії у свій презент. Водоліїв приємно здивують квест-коробки, 3D картина «Пісок, що рухається, чи настільний біокамін.

 

Риби

Риби – творчі натури, тому оцінять такий презент, як абонемент на майстер-клас у художній майстерні чи подарунковий набір для створення картини/скульптури. Румбокс (інтерʼєрний конструктор) або інтерактивний постер також допоможе їм поринути в процес створення прекрасного та продемонструвати свої таланти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x