Навіщо страхувати життя: основне

Навіщо страхувати життя: основне

Якщо ви думаєте, що страхувати життя треба каскадерам і людям небезпечних професій, то ні. Ця функція загалом потрібна всім. Якщо коротко, то надійне страхування життя в Україні дає фінансову подушку вашим родичам у разі страхового випадку.

 

Переваги страхування життя

 

Звісно, що страховка життя не захистить вас від нещасних випадків. Але ж вона може фінансово захистити родину у випадку нещасного випадку чи загибелі. Як можна використати гроші зі страхових виплат:

закрити кредит, якщо він був;

підтримувати звичний рівень життя за цих обставин.

Також часто страховим випадком стає втрата працездатності на постійній основі внаслідок тих чи інших подій. Ви можете самі собі створити фінансову подушку, що захистить вас від скрутного становища.

Цей варіант страхування життя називається ризиковим. За настання страхового випадку гроші отримують родичі. Є також накопичувальні пропозиції, що поєднують накопичення й страхування.

 

Як і у кого страхувати життя?

 

Важливо знайти страхову компанію з великим досвідом роботи й гарною репутацією. Адже вам треба запевнитися, що страховик не зникне через пів року, а має міцний фундамент для надання послуг. Наприклад, ARX уже 29 років працює в Україні. Компанія знаходиться у першій десятці зі страхування життя фізичних осіб і четверте місце займає серед корпоративного страхування.

Вибирати страховика можна за такими характеристиками:

репутація компанії — обов’язково почитайте відгуки реальних людей, щоб зрозуміти рівень страховика;

умови договору — треба спочатку розуміти, які ситуації належать до страхових, чи є обмеження та як треба вносити платежі;

вартість страхування — можете вибрати декілька компаній і порівняти їхні пропозиції.

Сам процес страхування не складний. Найпростіший варіант: зайти на сайт до страхової компанії, вибрати там потрібний продукт і зв’язатися з представниками фірми.

Страхування життя — процес важливий. Це один із проявів піклування про майбутнє своїх близьких. Деталі такої пропозиції дізнавайтеся напряму в страховій компанії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x