Яка тварина, колір та стихія принесуть удачу в 2024?

Яка тварина, колір та стихія принесуть удачу в 2024?

Згідно з китайським календарем, 2024 рік мине під покровительством Зеленого Дерев’яного Дракона, який є п’ятим у циклі з 12 тварин.

Дракони є найбільш шанованими тваринами в китайській культурі, а імператори Піднебесної в минулому вважались реінкарнацією цих істот. Тільки їм дозволяли носити шати з символікою дракона. Тому вважають, що під цим знаком народжуються природжені лідери, які мають сильне прагнення до перемоги в будь-якому змаганні.

Також дракони асоціюються з мудрістю і знаннями, силою і владою, багатством і процвітанням. За китайським календарем, рік Зеленого Дерев’яного Дракона розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року.

Яка стихія є символом 2024 року

За китайськими віруваннями, з кожним знаком зодіаку пов’язана одна або кілька з п’яти стихій (Дерево, Вогонь, Земля, Метал і Вода). Дракон уособлює стихії Землі та Дерева.

Земля – це баланс інь та янь, жіночого та чоловічого начал. Вона асоціюється з такими рисами, як терпіння, вдумливість, практичність, працьовитість і стабільність. У циклі співіснування стихій вважається, що земля контролює воду, запруджуючи або поглинаючи її. Земля утворюється з попелу вогню, а метал збіднює її, висмоктуючи всі мінерали, і висушуючи вологу.

Дерево ж є символом нового начала. Цей елемент означає зростання і прогрес. Дерево також вважається джерелом Вогню, що символізує креативність та інновації.

Зелений і жовтий – кольори 2024 року

Щасливими кольорами 2024 року є похідні від елементів Землі та Дерева, а саме – смарагдовий зелений і жовтий.

Зелений, колір символізує відродження та зцілення, гармонійно перегукується із сутністю Дерев’яного Дракона. Він вказує на те, що 2024 рік стане роком нових процвітаючих амбіцій.

А от сині відтінки Дракону не до душі, як і занадто похмурі кольори – чорний або сірий.

Для яких знаків Зодіаку 2024 рік буде щасливим

За китайським гороскопом, 2024 буде вдалим для тих, хто народився у рік Пацюка, Мавпи та Півня.

А от народжені під знаками Бика, Змії та Собаки можуть зіткнутись із труднощами в особистому та професійному житті.

Людям, народженим у рік Дракона, 2024 принесе підсилення їх вроджених рис – сміливості, незалежності та впевненості.

Які числа принесуть удачу в 2024 році

Вважають, що знак Дракона пов’язаний із цифрами 1,6,7. Тому дати, які їх містять, будуть приносити удачу.

Водночас цифри 3 і 8 Дракону не підходять. Тому не варто починати нові проєкти або ухвалювати важливі рішення 3, 8, 13, 18, 23 та 28 числа місяця. Навіть закладена сприятлива цифра 1 не сприятиме вдалому завершенню справ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x