У Черкаській області відновили медзаклад, що постраждав унаслідок вибухової хвилі

У Черкаській області відновили медзаклад, що постраждав унаслідок вибухової хвилі

На Черкащині відновили Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер, який було пошкоджено росією ще у травні цього року. Про це йдеться на сайті МОЗУ.

Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер постраждав від вибухової хвилі внаслідок влучення ворожої ракети, яка була запущена на Черкащину. Тоді було пошкоджено будівлю диспансеру та вікна медзакладу.

Завдяки зусиллям місцевої влади, зокрема Черкаської обласної ради, були спрямовані кошти на відновлення медзакладу. На початку серпня у диспансері вдалося здійснити капітальний ремонт приміщення та повністю відновити пошкоджені вікна.

Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер – спеціалізований лікувально-діагностичний заклад охорони здоровʼя, де потрібну медичну допомогу можуть отримати пацієнти всіх вікових груп, хворі на туберкульоз усіх форм та локалізацій. Загалом на рік тут можуть отримати стаціонарну та амбулаторну медичну допомогу понад 20 тис. пацієнтів. Зараз медичний заклад продовжує працювати та повноцінно надавати потрібні медичні послуги населенню регіону.

Нагадаємо, що загалом від початку повномасштабної війни в Україні пошкоджено 1 480 об’єктів медзакладів та 195 – зруйновані вщент. 446 медзакладів вдалося відновити повністю та ще 404 – відновлені частково.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x