У Городищі раніше судимі чоловіки знову спіймалися на крадіжці

У Городищі раніше судимі чоловіки знову спіймалися на крадіжці

Ними виявилися раніше судимі чоловіки віком 29 32 років. Пів року тому вони познайомилися в Городищі та знову розпочали свою кримінальну діяльність. Наразі їм оголошено про підозру, взято під варту, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України та проводиться перевірка на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від 24-річного місцевого жителя про крадіжку. Потерпілий розповів поліцейським, що до його домоволодіння через вікно, яке були привідкрите на провітрювання, вже вдруге потрапили зловмисники. Викрали планшет, колонки до магнітофона, срібний ланцюжок із хрестиком, екшен-камеру, дві бензокоси, одяг та рюкзак на загальну суму близько 12 500 гривень.

Працівники поліції, що прибули за викликом, оглянули місце події та взялися за пошуки зловмисників. Одним із підозрюваних виявився раніше судимий 29-річний житель одного із сіл Городищенського району. Правоохоронці чоловіка відшукали на вулиці в райцентрі. В руках він саме тримав викрадений у потерпілого рюкзак.

У відділку він розповів слідчим, що крадіжку вчиняв з раніше судимим 32-річним знайомим, жителем міста Дніпродержинськ, який близько півроку проживає у сусідньому селі Городищенського району. Спочатку вони у потерпілого вкрали бензокосу, потрапивши в домоволодіння також ж через вікно, роздивилися, що ще можна вкрасти, і через тиждень залізли до нього вдруге, прихопивши із собою інші речі. Викрадене продали, а кошти витратили на власні потреби.

Частину речових доказів вилучено. Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють їх причетність до інших кримінальних правопорушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x