«Олімпійський урок» провели в черкаському університеті

«Олімпійський урок» провели в черкаському університеті

14 вересня в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького з метою сприяння гармонійному розвитку особистості студентів, популяризації видів спорту та здорового способу життя проведено «Олімпійський урок». Про це «Нова Доба» дізналася від начальника Управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерія Данилевського на «Фейсбук».

До участі у заході долучилися ректор університету Олександр Черевко, начальник управління освіти і науки Валерій Данилевський, начальник черкаського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна, начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський, голова Федерації професійних спілок Черкаської області Петро Шевченко, ректорат, професорсько-викладацький склад, студенти.

Звертаючись до присутніх, ректор університету наголосив, що навчальний заклад пишається своїми спортсменами, адже Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту і здоров’я ЧНУ входить до десятки кращих в Україні. Студенти є постійним переможцями змагань різного рівня. Більшість студентів займаються спортивно-масовою роботою, в університеті є належна база для занять спортом, що створює можливості для розвитку.

Вітання від олімпійських чемпіонів учасникам заходу передав легкоатлет-паралімпієць, заслужений майстер спорту України, почесний громадянин міста Черкас, дворазовий чемпіон та дворазовий срібний призер Паралімпійських ігор, багаторазовий чемпіон і рекордсмен світу та Європи, випускник ЧНУ Антон Скачков. Принагідно спортсмен вручив колективу навчального закладу Подяку відділення національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Із задоволенням та посмішками на обличчі присутні долучилися до колективної розминки, яку провели професійний інструктор з фітнесу Максим Довбуш та його помічники.

У продовження свята спорту відбулися майстер-класи та показові виступи з різних видів спорту, які провели провідні фахівці ЧНУ та студенти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x