У Черкаському районі викрили крадія велосипеда

У Черкаському районі викрили крадія велосипеда

Біля магазину в одному із сіл Черкаського району чоловік викрав велосипед та поїхав у невідомому напрямку. За декілька годин крадія відшукали та доставили до відділення поліції. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції зателефонував 21-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Заявник розповів, що приїхав на велосипеді по продукти до магазину та залишив його біля входу, а коли вийшов на вулицю через декілька хвилин, виявив його відсутність. Працівники поліції опитали місцевих жителів та провели подворовий обхід.

За декілька годин крадія відшукали на вулиці в селі – він саме їхав на викраденому у заявника велосипеді. Зловмисником виявився 39-річний житель іншого села Черкаського району.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x