Черкаська дитяча музична школа №3 відзначила 50-річний ювілей

Черкаська дитяча музична школа №3 відзначила 50-річний ювілей

У Черкаському академічному обласному театрі імені Т. Г. Шевченка ювілейну концертну програму «В унісон із ХХІ століттям» глядачам подарували учні та викладачі Черкаської дитячої музичної школи №3.

Історія школи за півстоліття вражає своїм розвитком та досягненнями − заснована у 1973 році з 20 викладачами та 235 учнями, наразі є одним із центрів музичної освіти та культури в нашому місті. За ці роки кількість викладачів зросла до 48, арсенал музичних інструментів значно розширився, а вихованці закладу завойовують численні нагороди на міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах.

Нині ж на сцені зібралися талановиті учні та викладачі, які продемонстрували свою майстерність у виконанні музичних творів різних жанрів та напрямків. Молоді музиканти під керівництвом диригентів виконали номери від класичної музики до сучасних композицій, зачаровуючи аудиторію своїм талантом та енергією.

На захід завітали заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Шамрай та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов. Посадовці вручили працівникам закладу Почесну грамоту Черкаської ОВА та обласної ради, грамоти виконавчого комітету Черкаської міської ради, медалі «За сумлінну працю», подяки міського голови, грамоти департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та грамоти управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОВА.

Наразі під керівництвом директорки Алли Колесник, Черкаська музична школа №3 продовжує підтримувати свій професійний статус та активно розвивати мистецтво. Незважаючи на важливість музичної освіти, працівники закладу активно займаються волонтерською діяльністю, а деякі викладачі служать у лавах ЗСУ, захищаючи нашу країну.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x