У Черкасах створять центр “Барнхаус”

У Черкасах створять центр “Барнхаус”

Важлива новина для Черкаської громади. Черкаси посилюють роботу з дітьми, які постраждали або стали свідками насильства.

В обласному центрі створюють Центр захисту та соціально-психологічної підтримки в процесі правосуддя дітей, які постраждали або стали свідками насильства. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Це сьогодні закріпили підписанням меморандуму про взаєморозуміння між Черкаською міською радою та Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я». Проєкт реалізується за підтримки Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні», − зазначив Бондаренко.

Барнахус − Центр захисту та соціально-психологічної підтримки в процесі правосуддя дітей, які постраждали або стали свідками насильства – це міждисциплінарний спеціалізований заклад, що створюється для проведення процесуальних дій із урахуванням відповідних положень Кримінального процесуального кодексу в дружньому до дитини середовищі та в умовах, які мінімізують наслідки її травматизації.

«Вдячний нашим партнерам та усім, хто долучився до створення Центру у Черкасах», − підсумував міський голова.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x