Визначили спортсменів та тренерів, які в наступному році отримуватимуть стипендію міського голови

Визначили спортсменів та тренерів, які в наступному році отримуватимуть стипендію міського голови

Стипендії міської ради та міського голови провідним черкаським спортсменам та тренерам запроваджені з метою їхнього заохочення та стимулювання до успішних виступів у національних та міжнародних змаганнях. Їхня виплата відбувається відповідно до міської «Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси на 2017−2021 роки».

Так, у цьому році спеціально створена комісія на чолі з заступницею міського голови Анастасія Чубіна сформувала перелік спортсменів, які отримуватимуть грошове заохочення. Загалом, у 2024 році стипендію будуть отримувати 55 спортсменів та 12 тренерів, із переліком яких можна ознайомитися на сайті: http://surl.li/optkb.

Нагадаємо, що з 2017 року в Черкасах успішно діє «Програма розвитку фізичної культури та спорту на 2017−2021 роки», яка передбачає виплату стипендій спортсменам, їхнім тренерам та спортсменам із інвалідністю. Також за ініціативи заступниці міського голови Анастасії Чубіної в 2021 році цю програму було дофінансовано та кількість стипендій збільшилась.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x