Для черкащан на День міста виступив український гурт «Мандри»

Для черкащан на День міста виступив український гурт «Мандри»

На День міста, 16 вересня, у вечірній Долині троянд черкасці приймали пісенні вітання. На сцені \”запалювали\” та заряджали людей драйвом кілька музичних колективів. Першими виступили чигиринський \”Простір\”, за ними – \”July 8\” із обласного центру. Хедлайнером вечора став відомий український гурт \”Мандри\”, який виступив із новою програмою \”Час летить\”.

Під час концерту звучали як нові, так і добре відомі та вже улюблені пісні \”Мандрів\”. Разом із тим, для черкащан відбулася презентація кліпу на нову композицію \”Гради вогняні\”, який вийшов у світ 24 серпня. Усі використані в ньому фото та відео знімалися впродовж останніх трьох років неоголошеної війни на східних кордонах.

– \”Час летить\” – це наша реальність, це свідчить про зміни. Життя, особливо українське, – це унікальний момент. Зараз ми нарешті почали робити те, що мали б робити ще років 25 тому… – прокоментував лідер гурту Сергій Фоменко (Фома). – Але добре, що вони почалися, навіть зараз. Насправді, зараз дуже цікаво жити в Україні, спостерігати за змінами та брати в них участь. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Для фронтмена \”Мандрів\” Фоми Черкаси – особливе місто. Тут, до слова, живуть його куми: свого часу він став хрещеним батьком сина дизайнерки Олесі Теліженко – Аскольда.

– Черкаси – це дуже красиве місто, серце й головне місце українства, тут фантастична природа: Дніпро, ліси… А ще тут живуть чудові люди. Черкаси – це місто, яке має власне обличчя, яке ні на кого більше не схоже, – поділився враженнями про місто Фома. – У цей день усім черкащанам, у першу чергу, хочу побажати завжди гарного настрою та міцного здоров’я, а самому місту – процвітання. Розвивайте туризм, проводьте ще більше різноманітних фестивалів, знімайте кіно про себе та возіть екскурсії, відновіть пароплав із Києва до Черкас

У неділю, 17 вересня, Черкаси продовжать відзначати 731-шу річницю від дня заснування. Цього дня на Центральному стадіоні відбудеться матч між командами ветеранів футболу та міської ради (о 16.00). А у сквері за обласною радою втілюватимуть у життя мистецький проект \”Черкаси – в тренді\” (із 18.00 до 21.00). Тут виступить духовий оркестр, гурт «Cherkasy Jazz Quintet» Сергія Крашеніннікова, а ще – покажуть кіно під відкритим небом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x